’500 Person Sex’ (2006) | Žuti titl

’500 Person Sex’ (2006)

 

Image
Radnička klasa odlazi u raj

'Japanska megaorgija'!

O ovom su porniću pisali mnogi domaći mediji, čim se pojavila agencijska vijest o njegovom postojanju, ali malo tko od njih je uistinu i pogledao samo djelce (vjerojatno nitko). A tko će ga drugi nabaviti i odgledati ako ne mi?! :)

'500 Person Sex' je najnoviji bestseler tvrtke koja stoji iza ovog ingenioznog projekta, u kojem je sudjelovalo 250 parova. Riječ je, naravno, o produkcijskoj megakorporaciji Soft On Demand, o kojoj ste mogli čitati u dražesnoj maloj knjizi 'Jegulje, grah, bukkake', a koja je poznata i po drugim megalomanskim projektima, poput primjerice kombiniranja prave pravcate baletne predstave s bukkakeom. Ah, te radosti Japana…U svakom slučaju, '500 Person Sex' izgleda upravo onako kako se i da nagovijestiti iz slika – o orgiji tu nema previše riječi, jer svaki par radi koordinirano svoj posao, a cijeli film seksi je otprilike koliko i gledanje tvorničkog rada na traci ili stadionskih sletova iz SFRJ.

Nevjerojatna sinkroniziranost 250 parova, koji nakon četrdesetak minuta predigre prelaze na posao i zajednički odrađuju jednu po jednu pozu, fascinantna je, ali nipošto ne spada u klasičnu kategoriju porno filmova po zapadnjačkim kriterijima, ne samo zbog ideje. U Japanu stvari su drugačije tako da i razlike prikazanog seksualnog čina, posve drugačijeg od onoga što pronalazimo u zapadnjačkoj pornjavi, nisu za čuditi, jer tu su svi poznati 'autohtoni' elementi – od odjekivanja nevjerojatnog ženskog 'skvičanja' u jeci velike hale do neizbježnih piksela koji vješto prekrivaju naughty bits. U svakom slučaju, zlatan doprinos antropološkim studijama.

Image
Udarnički
Image
Pogled iz blizine

Image

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.Komentiraj

Logiraj se preko:


*