‘Big Stan’ (2008) | Žuti titl

‘Big Stan’ (2008)

Bildanje bradavica
Bildanje bradavica

Gdje ćete drugdje vidjeti Grizzly Adamsa kao gay-bikera koji je friško izišao iz zatvora?

I ne samo to, već Robu Schneideru kao pokvarenom biznismenu Stanleyju osuđenom na tri godine zatvora objašnjava kako će ga iza rešetaka drugi zatvorenici uglavnom svakodnevno silovati. Stanleyju ne preostaje ništa drugo nego u šest mjeseci koje još ima na slobodi naučiti kung fu i oduprijeti se budućim silovateljima!

Totalno suludi koncept – nije čudo da je Schneider sam skupio lovu i režirao ovaj projekt (snimio ga u pravom zatvoru) onako kako je želio. I onda je dobio odličnog Davida Carradinea da glumi (pa naravno) njegovog učitelja borilačkih vještina, kao i Boba Sappa koji guzi sve redom, ali prvi dobije po pičci.

Jer, Stan zna staru šaolinsku tehniku ubojitog srednjeg prsta – nadrapali ste kad vam ga zabije u šupak! Manipulacije nekretninama od strane vijetnamske mafije, nunčake od sapuna, jedenje popišanih jagoda, bildanje bradavica i punč iz zahodske školjke! Kakvo ludilo! Prava zabava za kikiriki & kokice.

Master i komad jetre
Master i komad jetre
Aaaargh!
Aaaargh!

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj