‘Bitch Slap’ (2009) | Žuti titl

‘Bitch Slap’ (2009)

U pauzi kriminalnih aktivnosti...
U pauzi kriminalnih aktivnosti…

Sise, sise, sise… i još malo sisa. I nasilja.

Eksploatacijske posvete ubrzale su tempo i sada ih se pojavljuje gotovo pa nekoliko komada mjesečno. 'Bitch Slap' slijedi sva očekivanja ovog retro-trenda, oslanjajući se o recept klasične seksploatacije – Russ Meyer je prva asocijacija, ali u Meyerovo doba nije bilo silikona. Ipak, ovo je klasična mejerovska priča o snažnim sisatim junakinjama, pojačana ostalim standardima žanra i njegovih podvrsta, s djevojkama kao šutačicama muških guzica, ali i ljubiteljicama međusobnih. Ima tu i Japanke s ubojitim jojoom, i WIP-a, i časnih sestara koje se ližu u crkvi… Stvarno svega.

Snimljen poput modernog spota s Playboy TV-a, ali uz korištenje grindhouse tehnika (split screen, usporene snimke ključnih pomaka ženskih atributa, pristojna količina krvi) i ponešto novijih, iako jeftinih efekata (namjerno crtićasti green screen i komadići estetike video igara), 'Bitch Slap' je priča o tri opake curke koje roknu mafijaša i zakopaju ga u pustinjski pijesak. A to je samo početak cirkusa seksa, nasilja i bizarnih likova, radnje prebizarne i preblesave da bi ju se prepričavalo.

Gluma je užasna, djevojke su seksi, a zabava je zagarantirana.

Ništa bez krvave Azijatkinje
Ništa bez krvave Azijatkinje
Aleluja!
Aleluja!

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: