‘Cabin Fever 2′: Spring Fever’ (2009) | Žuti titl

‘Cabin Fever 2′: Spring Fever’ (2009)

To je ljubav

To je ljubav

Gore – može.

Nažalost, gore je jedino na što ovaj film može računati,. jer kad se čak i redatelj Ti West odrekne svog djela, onda to ne sluti na dobro. Jer, West ga je snimio još 2007., no producenti su bili toliko nezadovoljni da su odlučili uzeti škare i složiti nešto sasvim drugačije, po svom ukusu, što je Westa toliko raspizdilo da je tražio uklanjanje svog imena sa špice. Vjerujemo da je West napravio bolji posao od ovoga – ta ipak je čovjek snimio ‘The House Of The Devil’!

Nastavak hororca koji je lansirao karijeru Elija Rotha, priče o ubojitom virusu koji uništava kožu i živote mladih studenata u šumi, u osnovi je najbezveznija izložba klišeja američkog srednjoškolskog filma, posebno u prvih pola sata, kada se ne događa ništa osim onoga što ste već vidjeli barem milijun puta u milijun filmova koji se događaju u školskim hodnicima. S napornim spotovskim segmentima, animiranim dijelovima… Užas, ali ne strava i užas, nego užas dosade i kretenizma.

Težak dan u pilani

Težak dan u pilani
Yeah!

Yeah!

Kad krv počne liptati iz usta, penisa i vagina na maturalnoj večeri, sve malo živne (koliko god bio nezgodan izbor ove riječi, jelte…) i postane mrvicu zanimljivije – posebno u ludih i prekrasno odvratnih zadnjih pola sata, no to ipak nije dovoljno da bi ovaj traljavi nastavak bio istinski dostojan naslova originala. Ma koliko bilo simpatično vidjeti Marka ‘American Movie’ Borchardta kako pokušava glumiti.

Donnie Darko

Donnie Darko
Biste li gnječili ove sise?

Biste li gnječili ove sise?

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: