‘Cat Girl Kiki’ (2007) | Žuti titl

‘Cat Girl Kiki’ (2007)

Mijau!
Mijau!

Žena mačka na japanski, Akihabara način.

Prosječni naivni gledatelj vjerojatno neće skužiti u što se upušta gledajući ovaj film, ali nama je već u prvih nekoliko minuta sasvim jasno na čemu smo – nakon što glavni lik, još jedan iz galerije zgodnih mladih japanskih gikova koji jednolične dane najradije provodi unutar četiri zida, kući dovuče mačku, ta se mačka pretvori u mladu djevojku (Minami Aoyama). Koja prvih petnaestak minuta provodi nagužena na koljenima, s plišanim mačjim ušesima na glavi, u minici i dokoljenkama, glasno mijaukajući.

Nakon što su svi furry fetišisti došli na svoje i obavili masturbaciju, brzo prelazimo u druge oblike cosplay fetišizma – naša junakinja, koja je već naučila natucati japanski i hodati na dvije noge, dobiva klasičnu maid uniformu, a nakon toga i vodeći odjevni fetiš Japana: uniformu školarke. Pod koju glavni junak jako želi zaviriti…

'Cat Girl Kiki' je tako na prvi pogled samo tupava japanska digitalna eksploatacija (dio tzv. 'trilogije Akihabara', u paketu s drugim gikovskim filmićima poput 'Pretty Maid Cafe' i 'Legend Of The Doll'), ali na drugi i ultimativni fetiš-pop film, što se vrlo brzo i prestane skrivati pojavom prvih golih sisa.

A sve to ima i radnju. I to dobru. Pogledajte sami, nećete zažaliti ako volite jefitinu i bizarnu japansku produkciju.

Mijaaauuu!
Mijaaauuu!
Miiiiijaaauuuu!
Miiiiijaaauuuu!

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj