‘Chain Gang Girls’ (2007) | Žuti titl

‘Chain Gang Girls’ (2007)

Zatvorski odmor
Zatvorski odmor

Moderni japanski WiP! 

Godine 2007., žanr Women In Prison živ je i zdrav u Japanu – barem kada je jeftina STV eksploatacija u pinku formatu u pitanju. A 'Chain Gang Girls' je upravo to: sedamdesetak minuta dugačka parada golih sisa u zatvoru, klasična kombinacija suptilne erotike, čistog sadizma i ljudske drame, izvedena po receptu žanra koji je prije nekoliko desetljeća bio osnovicom eksploatacijske kinematografije. Samo što se u ovom slučaju shvaća malo previše ozbiljno.

Priča je to o djevojci (glumi ju gravure idol Yuka Kosaka, čije kvalitete najbolje dočarava Google Images) koja nevina završava u zatvoru, gdje je zajedno s kolegicama podvrgnuta okrutnim mučenjima uniformiranih muškaraca i djevojaka, ali i problemima s ostalim zatvorenicama. Paralelno pratimo razloge i pravu pozadinu njezinog odlaska u zatvor.

Zajedničko mučenje u toplesu na lancima kada ih zli čuvari drmaju elektrošokovima? Yep, ima toga. Katastrofalno koreografirane tučnjave u ćelijama koje izgledaju kao mini-učinioce bez rešetaka? Ofkors. Mučenje nabijanjem let-lampom užarenog i našiljenog metala u vaginu? Aha. Lezbijski seks? Um… slabo. Zajednička tuširanja? Ne baš. Tako da je mogao biti i bolji.

Zatvorske slobodne aktivnosti
Zatvorske slobodne aktivnosti
Zatvorske obavezne aktivnosti
Zatvorske obavezne aktivnosti

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj