‘Crazy Animal’ (2007) | Žuti titl

‘Crazy Animal’ (2007)

Eurotits
Eurotits

Troma bez krvi, ali sa sisama!

Film s Trominom etiketom na sebi znači film snimljen za 0 kuna – osim ako ga ne režira sam Kaufman, naravno. No film snimljen za 0 kuna, a bez gorea i gore zajebancije, najčešće jest i oznaka za katastrofu, posebno kada nadobudni redatelj želi biti ozbiljan. Srećom, John Birmingham ima dovoljno talenta i pameti, ako već nema novaca, pa zna da će najbolje rezultate dobiti tako da nas posve drugim oružjem drži budnim čak sat i pol.

Koliko uopće može biti ozbiljno nešto što sadrži klasične Tromine adute za prodaju – cameo šefa Lloyda i jednako neizbježnog Rona Jeremyja – kao i sljedeću fabulu: hrpetina studenata-jebača provodi praznike u društvu gomile napaljenih žena, ne bi li ih naoružan pištoljem na pikado oteo 80's hair metalac. On ih zatoči u svojoj kolibi te podvrgava mučenju slušanja njegovih epskih balada. 

'Crazy Animal' je u isto vrijeme i rape & revenge film, ali i niskobudžetni odgovor na klasične američke seks-komedije, po klasičnom Tromnom receptu, samo bez krvi (osim svinjske… i malo ljudske… na kraju…), ali s pojačanom dozom sisa i apsurda, mračnom premisom, europskim porno modelima i plišanim medvjeđim kostimima. Debilno i zabavno, baš kao što se i očekuje.

Silovanje, kao iz japanskog filma
Silovanje, kao iz japanskog filma
Aj voz a voooriooor!
Aj voz a voooriooor!

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj