‘Demon Cop’ (1990) | Žuti titl

‘Demon Cop’ (1990)

ADCAB
ADCAB

Gledali smo 'Maniac Cop' i 'Psycho Cop' – vrijeme je za 'Demon Cop'!

Definitivno najgori od svih. OK, 'Maniac' je masterpis, 'Psycho' je sranje, ali ovo… ovako nešto već dugo nisam gledao… pomalo sam se odvikao od ovakvog dna, jer danas i pornići imaju veću produkciju i bolje tehničko znanje pa reći da ovo izgleda kao pornić nema smisla…

Enivej, 'Demon Cop' je zastrašujuće diletantski, jeftini video-horor nastao na samom startu devedesetih, saga o policajcu koji se pretvara u vukodlaka i napada ljude po gradu. To je u osnovi sve što vas čeka, uz američke bande, tragikomične policajce, halucinogena intermezza, ženu u invalidskim kolicima koja puca iz SF tejzera (?!) i hrpu nebitnih dijaloga koje je jedva moguće pratiti, a sve oko toga je kaos neopisivo urnebesne glume i negledljive režije; ne znam bih li plakao od smijeha, ili po tko zna koji put u životu istegao čeljust u čuđenju što ovako nešto postoji. U isto vrijeme plačem i od muke jer ovo traje faking 80 minuta!

Jedan od onih koje obavezno morate gledati da bi vjerovali, jer nema riječi kojima se ovakvo što može prepričati.

Pola filma je snimljeno u jednom uredu
Pola filma je snimljeno u jednom uredu
Veliki obračun
Veliki obračun

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj