‘Deranged’ (2012) | Žuti titl

‘Deranged’ (2012)

Kolosalni proljev

Kolosalni proljev

Korejski paraziti.

Uzmite Hollywood, razvodnite ga u niži budžet i preselite u Koreju, gdje blještavilo dodvoravanja teen publici zamjenjuje ozbiljna, prljava i na trenutke okrutna obiteljska drama, smještena u kontekst neočekivane nacionalne katastrofe – i dobili ste ‘Deranged’, novi film iz žanra ‘ubojitih virusa’, samo što ovog puta govorimo o parazitu. Koji preko vode ulazi u tijela ljudi, manipulira njihovim mozgovima tjerajući ih upravo da se masovno utapaju u vodi. Ako kojim slučajem ne stignu do vode – pa, vrlo je vjerojatno da će se zvjerka iskobeljati iz tijela na još neugodniji način…

Tko je kriv? Zašto nema lijeka? Ima li nade?

‘Deranged’ funkcionira kao zanimljiv i nabrijan triler o farmaceutskoj mafiji koja zavjerom dolazi do golemih profita na račun naroda, ali i kao klasični, zabavni horor s pipcima koji izlaze iz sasušenih tijela. Šteta jedino što sve skupa izgleda kao razvučeni TV film, no uz malo dorade i A-tretman (čitaj: snimanje nove verzije), od ovog bi se dao napraviti pošteni, pametni blockbuster.

gliste

gliste

Prokleta pizza s inćunima!

Prokleta pizza s inćunima!

 

 

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj