‘Doghouse’ (2009) | Žuti titl

‘Doghouse’ (2009)

Evo ruke, prijatelju!

Evo ruke, prijatelju!

Nisu zombiji, ali kao da jesu…

Nova priča o ratu spolova, ispričana na posve drugačiji način – što nije čudo, obzirom da je ovo novi film Jakea Westa (redatelja ‘Evil Aliens’), sa starim ‘prijateljem Hrvata’ Dannyjem Dyerom u jednoj od glavnih uloga, a unutra je i nekoliko drugih poznatih lica modernog britanskog filma.

Hrpica čitatelja Fronta i FHM-a, tzv. tipičnih britanskih ‘ladsa’, između ispijanja piva i rješavanja problema sa ženama nađe vremena otići na selo, gdje ih dočekaju daleko veći problemi sa suprotnim spolom – žene zaražene virusom koji ih pretvara u kanibale gladne muškog mesa! Ali ne u pozitivnom, već doslovnom smislu! I usto su naoružane noževima, mačevima i prometnim znakovima!

Naravno da nije ‘Shaun Of The Dead’, ali tko je to uopće očekivao? No tražite li zabavu za ubiti sat i pol, uz ‘zombije’ i ne pretjerano urnebesni, ali relaksirajući goretastični britanski humor, eto vam tih devedesetak minuta.

Svadba s narodnjacima

Svadba s narodnjacima
Krv, pištolji & vješalice

Krv, pištolji & vješalice

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: