‘Dracula (The Dirty Old Man)’ (1969) | Žuti titl

‘Dracula (The Dirty Old Man)’ (1969)

Sve u opisu službe
Sve u opisu službe

Oh, Drakulo, ti prljavi starče!

Nastavljamo s edukacijom mladih naraštaja koji su se u vampirski film zaljubili tek nedavno, u ovoj sezoni velikog revivala očnjaka. Ovog puta, na meniju je zagubljeno eksploatacijsko ludilo s Drakulom koji utamniči Dr. Irvinga Jekylla i pretvori ga u JackalMana, vukodlaka-nekrofila s maskom kao iz dječje predstave. Obojica love i siluju žene, JackalMan gdje god da stigne, a Drakula u svojoj spilji.

Prvih pola sata jeftina je psihodelična besmislica, a onda kreće jeftini soft porno-horor.

Drakula koji grize žene za (male) sise, jedan od najbesmislenijih i najnapadnijih dabinga koje sam čuo u životu (uglavnom bez puno veze sa slikom na ekranu), cimanje gumenog šišmiša na žici pred platnom, 90 posto besmislenih dijaloških i monoloških scena natrpano silom samo da bi film duže trajao (a traje svega 80 minuta!)… U svakom slučaju, ako tražite pravu 60's eksploataciju snimljenu za nula kuna, to je to – ne tražite dalje, primite u vrat ove vampirske ralje. Pa makar bile i od loše plastike.

Dlakovuk
Dlakovuk
Duboko u Drakulinoj pećini
Duboko u Drakulinoj pećini

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: