‘Erotibot’ (2011) | Žuti titl

‘Erotibot’ (2011)

 Što sanjaju roboti?Još jedna niskobudžetna japanska pinku zajebancija s AV glumicama i robotima?

Naslov po naslov – more, a bogami ih je na tržištu trenutno toliko da je već teško pratiti što se sve zbiva na sceni. No dva su osnovna razloga zašto je baš ovaj film u startu privukao pažnju: prvi je da u njemu glumi uvijek nam beskrajno draga Maria Ozawa, a drugi je da je Ozawu i ostatak kolegica ovog puta režirao Naoyuki Tomomatsu, čovjek koji se već proslavio s biserima kao što su ‘Stacy’ i ‘Zombie Self-Defence Force’, a potom skoro-pa-briljirao s ‘Vampire Girl vs. Frankenstein Girl’.

‘Erotibot’ se u engleskom prijevodu izvornog punog naslova zove ‘Do Heiresses Dream Of Erotic Androids?’, što će reći da je zamišljen kao parodija na literarni klasik Philipa K. Dicka ‘Do Androids Dream of Electric Sheep?’, po kojem je snimljen ‘Blade Runner’. Ali ovo nije ‘Blade Runner’. O ne.

Ovo je priča o djevojci i njezinim robo-slugama, kao i hakiranju i dvije druge djevojke s paklenim planovima i katanama u rukama. Blesavo na kvadrat i praktički nema ni ‘g’ od gorea (osim kratkog i slatkog kaosa u zadnjih deset minuta) iako se bezobrazno reklamira kao gore-seks-akcija, ali sadrži scene seksa ljudi i kiborga, solidnu zajebanciju na račun koječega i… to je manje više sve. U neku (bizarnu) ruku dovoljno da ispuni očekivanja, barem kada je Klockworx u pitanju, kvazikonkurencija Sushi Typhoonu koja se između ostalog proslavila naslovima kao što su ‘Big Tits Zombie’ i ‘Horny House Of Horror’, iako je ovaj prilično slabiji od oba.

Oh, Marija...

Djevojačka večer

 

 

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj