‘Evolusi Kl Drift’ (2008) | Žuti titl

‘Evolusi Kl Drift’ (2008)

Vrum, vrum!
Vrum, vrum!

Malezijski 'The Fast And The Furious'.

Nakon Hong Konga, Japana i Amerike, drift manija došla je i do Malezije – car porn ludilo se sjurilo ulicama Kuala Lumpura, u priči o mladima koji rješavaju račune utrkama. No kad utrke nisu dovoljne, onda posluži i ubojstvo. Rezultat je miks ljubavnog i gangsterskog filma za mlade, s dilerima ljute droge kao glavnim negativcima.

Sve to podrazumijeva klasično malezijsko brbljanje poput DVD-a na double speedu, nabrijane jurnjave bez CGI-ja te pokoji loše režirani fajt s baseball palicama.

Naravno, kao i kod ostalih dijelova ove globalne drift serije, soundtrack je itekako gurnut u prvi plan pa imamo prilike osluhnuti kako to u Maleziji rade hip hop, R&B, hard rock i techno. Na kraju krajeva, nije da svaki dan imate priliku pogledati malezijski tinejdžerski film pa ako ikada osjetite potrebu, počnite s ovim koktelom lijepih žena, džiberluka i japanskih sportskih automobila.

Fasha Shanda. Da, tako se zove
Fasha Shanda. Da, tako se zove
Aha, ima i mrtvih
Aha, ima i mrtvih

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj