‘Beautiful Girl Hunter’ (1979.) | Žuti titl

‘Beautiful Girl Hunter’ (1979.)

ImageJoš jedan impresivni komad japanske eksploatacije, klasik Norifumija Suzukija iz 1979. godine, snimljen po mangi Masaakija Sota (koja je doživjela i anime verziju), o studentu koji otima žene i muči ih u svom podrumu.
Visoka produkcija, sjajna fotografija, dobra gluma, originalni stil i meditativna atmosfera i ovaj japanski naslov razdvajaju od potencijalno sličnih bolesnih europskih trashy seksploatacija tog doba. Uz društveno-politički komentar i vjerske lamentacije, zbog kojih se ‘Beautiful Girl Hunter’ i svrstava u inteligentne japanske šokere u klasi serijala ‘All Night Long’.


Sve je tu – tip koji ševi ljubavnicu i tjera ju da piša po njegovoj trudnoj supruzi koja je zavezana u tradicionalnom bondage stilu na podu kraj kreveta, seks sa psom, incest, brutalno nasilje nad djecom, bičevanja, silovanje žene kojoj je netom prije rasporen trbuh, školarke, drkanje na fotografije nacističkih žrtava (plus ejakulacija na fotografiju strijeljanja)… I poruka o prirodi ljudskog zla, naravno.


ImageImage


ImageImage

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj