‘Body Weapon’ (1999) | Žuti titl

‘Body Weapon’ (1999)

Estetika krvi
Estetika krvi

Tijelo kao oružje, ali i materijal za klasičnu akcijsku Cat-III eksploataciju.

Grad terorizira banda na čelu sa manijakom koji nosi kožnatu sado-mazo masku, a već na samom početku filma demonstriraju svoje viđenje zabave – izvlače zaljubljeni par iz automobila i muče ih do smrti. Muškarcu prelome sve kosti u tijelu i naguraju mu novčiće u šupak, a djevojku siluju, razbiju joj zube i penetriraju je nepoznatim čvrstim objektom. Naravno, detalje doznajemo kako u okrutnoj sceni napada, tako i na obdukcijskom stolu, gledajući unakažene leševe – ta, ljudi moji, ipak je ovo Hong Kong i Cat III produkcija!

Što, naravno, podrazumijeva daleko više od gorea i suludih krvavih ideja – tu je i neizbježan, tipično tupast (seksi) HK humor, dovoljno puno frenetičnog kung fua i ljubavna drama, ali osnovna radnja ipak je čistokrvno ludilo.

Nakon prilično smirenih prvih pola sata, upadamo u priču o seksi policajki koju banda s početka siluje tijekom prve bračne noći, ubivši joj muža (također policajca) i prenijevši joj spolnu bolest. Nema druge nego napustiti policiju i krenuti u osobnu osvetu i to, bizarluka li dodatnog, uz pomoć narančastokosog homoseksualca. Njega u baru naša heroina spasi iz ruku hrpetine ljubomornih žena, koje su mu pokušale nabiti nogu od stolca u šupak, a nakon čega je uči kako postati ultimativna zavodnica i koristiti 'tijelo kao oružje', što podrazumijeva i lekciju pronalaska muške G-točke na lubenici i jajetu kao improviziranom modelu međunožja.

A i rasplet je antologijski.

Haj kik
Haj kik
Romantika i seks
Romantika i seks

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj