‘Daughter Of Darkness 2’ (1994) | Žuti titl

‘Daughter Of Darkness 2’ (1994)

Žrtva masakra
Žrtva masakra

Kako nadmašiti jedan od 'najbolesnijih' filmova svih vremena? Snimanjem drugog dijela!

Već prva scena posveta je prvom dijelu – policajac (nije Anthony Wong, ali film sasvim dobro šljaka i bez njega) pipa bradavice na tijelu leša tijekom uviđaja, ali ovog puta sazna da je žena zapravo živa, jer skoči nakon što joj pred kolegama gurne ruke u gaćice.

Recept kombiniranja 'narodnog humora' s ginekološkim humorom i najokrutnijim sadističkim seks-hororom svojstven je hongkonškoj Cat III produkciji, a koktel je posebno dolazio do izražaja upravo u 'Daugher Of Darkness', Cat III klasiku iz 1993.

Uklanjanje tragova silovanja
Uklanjanje tragova silovanja
Ekstremnije od 'Tri ekstrema'!
Ekstremnije od ‘Tri ekstrema’!

'Daugter Of Darkness 2' također je (i to odlično!) režirao Kai Ming Lai, redatelj prvog dijela, a iako počinje kao komedija (isprekidana goreom), a zatim se razvije u soft-pornić, cijeli paket iznenađenja završava kao žestoki sadizam, nadmašivši ludilo prvijenca u finalu sa supružnicima i njihovim sinom, koji se iživljavaju nad otetom djevojkom. E, i onda još 'skroz' završava kao opako dobar slasher. S genijalnim krajem krajeva.

Svega se uspjelo nagurati u ovaj film – ubojstva lovačkom zamkom, policiju koja organizira masovno javno drkanje seljana na dekolte jedne od svojih djelatnica (te jedenje povrća umočenog u punu zdjelu njihove sperme), bacanje čovjeka (načetog udarcem sjekire u glavu) pod jureći autobus, trudnicu oboljelu od sifilisa koja se abortira zagrijanom metalnom vješalicom…

Slasher rape&revenge
Slasher rape&revenge
Fajnal fajt
Fajnal fajt

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj