‘Diary Of A Serial Killer’ (1995) | Žuti titl

‘Diary Of A Serial Killer’ (1995)

ImageJoš jedan hongkongški Cat III klasik!

U devedesetima, Cat III fimovi postali su toliko popularni da je čak i redatelj kakav je Otto Chan, do tada proslavljen po blesavim seksualnim komedijama, uskočio u vlak gorea, seksa i seksualnog nasilja, ovom pričom o stvarnom serijskom ubojici, Li Wenxianu, koji je od 1991. do 1996. godine silovao, mučio i poubijao tonu prostitutki, uvjeren da im tako zapravo pomaže da se reinkarniraju i započnu bolji život.

Chan Kwok-Bong odličan je kao ludi kiler, koji se negdje u hodu zaljubljuje u lijepu djevojku, s kojom razvija romantičnu vezu dok u svojoj sobici komada žene i dijelove nihovog tijela lijepi na plastičnu lutku. Pored nekoliko scena romantičnog seksa, plus jedan kung fu fajt i hrpe klasične HK melodrame, tu je i prizor u kojem naš sajko nabija golemu petardu u spolovilo žrtve (i zapali fitilj), rajca se trljajući se sapunom na kojem je zaljepljena djevojčina stidna dlaka, izreuzuje sise obješenom lešu, spaljuje stidne dlake povećalom…

ImageImage

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj