‘Don’t Open Till Christmas’ (1984) | Žuti titl

‘Don’t Open Till Christmas’ (1984)

Božićne radosti

Božićne radosti

Božić dolazi, a s njime i psihopatske ubojice.

Božić je, draga djeco – vrijeme za nažderati se pečenke i francuske salate dok se ne izrigate, za spaliti kvart nestručnom uporabom petardi te za sjesti, odmoriti i pogledati prigodne božićne filmove. I dok slažete svoj filmski maraton, za cijelu obitelj i poznanike, ne zaboravite u niz koji čine ‘Christmas Evil’ i ‘Black Christmas’ dodati i ovaj niskobudžetni britanski klasik.

‘Don’t Open The Christmas’ teška je, urbenesna debilana, jedan od brojnih božićnih horora, samo snimljen za jako malo novca i sa scenama ubojstva tako šlampavo svojstvenima eksploatacijskoj produkciji. Ovo je slasher, i to o kileru koji tamani muškarce odjevene u Djeda mraza, s urnebesno stupidnim dijalozima, katastrofalnom glumom i genijalnim egzekucijama, koje variraju od nabijanja koplja kroz grlo do dobrog starog metka u usta.

Plus pokoja kastracija u javnom WC-u, golotinja, retardirani policajci, peep show klanje, glupe 80’s glazbene točke… Ukratko, čisti božićni materijal.

Baka mrazica (i ponovo sise)

Baka mrazica (i ponovo sise)
Što je Božić bez sisa?

Što je Božić bez sisa?

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj