‘Erotic Ghost: Siren’ (2004) | Žuti titl

‘Erotic Ghost: Siren’ (2004)

Sora Aoi i njezini glavni glumački aduti

Sora Aoi i njezini glavni glumački aduti

Moderna pseudo-pinku eiga sa Sora Aoi kao sirenom!

Sora Aoi, jedna od najvećih japanskih porno glumica svih vremena, i u ovom se filmu odmorila od svojih hard core, AV uloga pa se okrenula softcoreu, mafijaškoj polu-pinku eigi u kojoj glumi sirenu u lovu na zle muškarce. I ne progovori niti jednu jedinu riječ. Samo stoji, leži, sjedi, oblizuje usne i biva lijepom.

Radnja zapravo ide ovako nekako – banda pljačkaša na putu kući s plijenom naiđe na prelijepu djevojku pa ju odluče oteti. No, brzo se ispostavi da je djevojka zapravo sirena, demon izišao iz mora kako bi ubijao muškarce koji je seksualno iskorištavaju.

Jedino što je zabrinjavajuće jest taj novi trend u kojem pinku eige traju čak 80, ako ne i više minuta, što je barem pola sata previše. Drugi, daleko više zabrinjavajući trend je – nedostatak seksa! U 80 minuta ima svega dvije i pol scene seksa, što je činjenica koja ovaj film uopće ne bi trebala svrstati u pinku eigu, ma koliko marketing DVD-a to činio.

No, začudo, ‘Erotic Ghost: Siren’ na neku neobjašnjivu foru funkcionira kao primjer pinku DV jeftinjave, koja se ionako gleda samo zbog Sore i njezinih razvikanih atributa.

Kamera, ton – akcija!

Kamera, ton – akcija!v
Odličan stand offv

Odličan stand off

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.Komentiraj

Logiraj se preko:


*