‘Evil Aliens’ (2005) | Žuti titl

‘Evil Aliens’ (2005)

Svemirski brod na zemaljskoj benzinskoj pumpi!

Svemirski brod na zemaljskoj benzinskoj pumpi!

Najzabavniji film u dugodugo vremena!

Novinarka emisije o paranormalnim pojavama ‘Weird Worlde’ s istraživačko-televizijskom ekipom stiže u farmerski južni Wales da bi istražila misteriozno prekonoćno zatrudnjivanje mlade seljanke. Kratka istraga otkriva da je okolno stonehedgeoliko kamenje zapravo zemaljska benzinska pumpa za zle vanzemaljce koji usput iz zabave oplode pokoju mještanku. Velšanski redneci kreću u odmazdu, a pridružuje im se i televizijska ekipa. Počinje kaos, urnebes i ludilo epskih proporcija.

Za masakr vanzemaljaca se koriste sva raspoloživa farmerska sredstva kojih ima zbilja previše da bi ih se nabrajalo, ali svakako treba spomenuti ‘žetvu’ kombajnom uz pregenijalni soundtrack. Udovi lete i otkidaju se na obje strane, a pokoji vanzemljak čak završi razapet na križu za primjer ostalima. Da međuplanetarni odnosi nisu samo ratnički konotirani pobrinuo se geek-istraživač koji gubi nevinost u sado-mazo ševi s vanzemaljskom dominom ogromnih sisa. Stvarno se ne sjećam kad sam se posljedni put ovoliko smijao i iz scene u scenu nanovo divio genijalnim idejama i citatima svih poznatijih masterpisova horora uz inovativnost, hrabrost i dosljednost. Čak i mali budžet ovom filmu daje
kredibilitet jer ga je uopće nemoguće zamisliti u bilo kakvoj major A produkciji. Jake West je novi Bog svega onog što Žuti titl obožava.
Poklonimo seeee……… gospodine ti si rekao svojim učenicima govoreći immmm….

Udružene rednečko-televizijske snage protiv zlih vanzemljaka

Udružene rednečko-televizijske snage protiv zlih vanzemljaka

Nije kosilica već - flakserica!

Nije kosilica već – flakserica!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vidi trailer

 

Marko
Televizijsko-filmski entuzijast i lovac na višak vremena.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj