‘Feast II: Sloppy Seconds’ (2008) | Žuti titl

‘Feast II: Sloppy Seconds’ (2008)

Pejzaži američke provincije

Pejzaži američke provincije

Monstrumi sa zelenim prdežom se vraćaju – i još više krvi zajedno s njima!

Ovo je, očito, tjedan za horor komedije – keep ‘em coming, što bi rekli naši stari, jer samo dan nakon što sam se odlično zabavio uz ‘Jack Brooks Monster Slayer’, zavrtio sam si ‘Feast II’ prije spavanja i eto opet tuluma. I dalje smo u američkoj provinciji, iako ovog puta s novom galerijom šarenih likova.

‘Feast II’ duhom izgleda kao izgubljeni dio projekta ‘Grundhouse’, sa svim tim wrestling patuljcima i lezbijskim bajkericama, ali taj oldskulerski eksploatacijski štih samo mu daje na kvaliteti. Jedino što zna zasmetati jest neuravnoteženost između dijelova koji izgledaju kao visokobudžetno horor ludilo i onih koji podsjećaju na niskobudžetni video šlamperaj (što je glavna razlika u odnosu na prvi, uz to što ovaj ima još veći naglasak na komediji), ali prijeđete li preko toga (kao i činjenice da ‘eksperimentalni’ dijelovi s pričanjem u kameru znaju iritirati, koliko i funkcionirati), čeka vas uzbudljiva vožnja.

Ultranasilje, pretjerivanje i gorefest su, dakle, zagarantirani, a vi sami provjerite zašto je na The Fantastic Festu ovaj film osvojio ‘Special Jury Award For Most Politically Incorrect Gore’. Ja ću vam samo reći da je zaslužno, hehe.

Jurišnici

Jurišnici
Oko te gleda

Oko te gleda

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: