‘Girls Gone Dead’ (2012) | Žuti titl

‘Girls Gone Dead’ (2012)

Prosječan radni dan u crkvi

Prosječan radni dan u crkvi

Sise, malo krvi, pa opet sise. I onda tako u krug.

Iskreno, na gledanje sam se odlučio samo zato što sam fan Howard Stern Showa, a kako ovdje glume (zapravo, ‘glume’) njegovi puleni Beetlejuice i Sal Governale, rekoh – hajde da provjerim i to sranje. Kadli, ono, uopće nije toliko sranje kakvo sam očekivao! Mislim, jest sranje, ali manje.

Prvo iznenađenje: normalna kamera. Ovo nije još jedan ultrajeftini digitalni a’la svadba isprdak temeljen na eksploataciji ‘Girls Gone Wild’, već ambiciozni, iako svakako razvučeni i na trenutke beskrajno iritantni, besmisleni i repetativni miks sisa i krvi. Drugo iznenađenje – gore! Odmah na početku i to onaj, jeftini, urnebesni troimaidni gore s crijevima, fontanama krvi i letećim glavama.

Njuške kao što su ovdje užasna Linnea Quigley i standardno autoironični Ron Jeremy baš i nisu iznenađenje, obzirom da svoju karijeru posljednjih desetak godina održavaju na životu kroz slične cameo uloge, no ova priča o tajanstvenom ubojici u lovu na lijepe djevojke ispala je u konačnici gledljivijom nego što je itko mogao očekivati. Umjereno zabavna moderna seksploatacija uronjena u horor komediju za ljetna vremena, s badićima razrezanim oštricama, onda kada ih horde napaljenih plavuša uopće nose na sebi.

Video generacija na djelu

Video generacija na djelu

Ples na crvenoj kiši

Ples na crvenoj kiši

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj