‘Gothic & Lolita Psycho’ (2010) | Žuti titl

‘Gothic & Lolita Psycho’ (2010)

 Ona je gotičarka, lolita i sajko u isto vrijemeGoth Loli na osvetničkoj misiji.

A naoružana je ubojitim kišobranom i vanserijskim poznavanjem borilačkih vještina – ovo je još jedna tipično japanska kombinacija kung fua, gorea (by Nishimura) i komedije, urnebesno debilna i apsoštrumpfno genijalna zajebancija, ovog puta u ‘ozbiljnom’ formatu od sat i pol.

Junakinja iz naslova je na osvetničkoj misiji – redom kolje sve odgovorne za ubojstvo majke i to takvim tempom da film gotovo pa ne staje, utapajući se u ludilu non-stop akcije. Osim toga, uz blještave koreografije borbi i blesavi humor kojim su začinjene, tu su lijepe djevojke u različitim inkarnacijama, odvratni i cool gangsteri u isto vrijeme (lik koji na početku ždere špagete kao svinja te u isto vrijeme puši cigaretu s punim ustima je lik i pol!) kao i prvi pištolj s bajunetom koji sam ikada vidio (s mobitelom u šaržeru!).

Sve to od Go Ohare, redatelja ‘Geisha vs Ninjas’, koji je nastavlja stazama utabanim svojim slično ‘nabrijanim’ prvijencem.

Krvavi flashbackovi

Ideja za gradsku fontanu

 

 

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj