‘Gun’s Eye’ (1990) | Žuti titl

‘Gun’s Eye’ (1990)

Javolherštumbafirer!Ukleti njemački Luger!

O da, jedan od onih predivnih horora s prelaska osamdesetih u devedesete za koje (s razlogom) nikada niste čuli, no kada se jednom dočepate VHS ripa i zahvalite manijaku koji ga je iskopao i sripao, shvatite da su nastrašnije stvari u njemu gluma/dubbing i izostanak suvislog scenarija & režije, dok svi ostali elementi koji nas trebaju zasrati do vrata (p)ostaju elementima za… pa, rekao bih urnebesnu zabavu, da nije činjenice da će 99 posto gledatelja ovu bolnu debilanu proglasiti neviđeno dosadnom. Nas 1 posto pacijenata će ovih sat i pol iskoristiti za smjeh i klasičnu uživanciju uz arheologiju teške opskurije.

Ovog puta, pratimo priču o tipu koji iz nekog nepoznatog razloga, odmah prije puta s prijateljima na ljetnu zabavu uz jezero, kupi Luger u prodavaonici oružja, iako je po ponašanju prodavača (možda najgorih nekoliko minuta glume ikada viđenih na filmu!) mogao naslutiti da nije riječ o običnom pištolju. I nije! Jer onaj tko ga uzme u ruke prvo dobije vizije, tj. kroz nišan vidi svijet bivšeg vlasnika (aka nacističkog zločinca), a zatim i sam postaje serijski ubojica koji ne može prestati pucati iz starinskog komada čelika.

‘Videodrome’ susreće studentsku kućni video. Nije za bilo koga, ali ako skupljate zagubljene cheezy vizualne podražaje iz VHS ere, onda ga nećete propustiti.

Luger dolazi!

Skoro pa cijela jedna sisa!

 

 

 

 

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj