‘Hard Revenge Milly’ (2008) | Žuti titl

‘Hard Revenge Milly’ (2008)

Fejslifting

Fejslifting

Japanski krvošpricajući revenge.

I to u jeftinjava, digitalnom modu i trajanju od samo 44 minute! Čudna metraža, na prvi pogled, ali ako imamo na umu da je ovo dio double featurea (uz ‘The Masked Girl’), nekako je razumno da traje kao kraća epizoda TV drame.

U svakom slučaju, Takanori Tsujimoto je s onim što ima u rukama napravio pristojan posao – u Japanu budućnosti, Milly (Miki Mizuno, bivša manekenka i glumica koju smo gledali u ‘A Slit-Mouthed Woman’ i ‘Deathfix’) je osvetnica koja kolje manijake koji su joj pobili obitelj.

Milly je šutljiva androgina kulerica u kožnom kaputu i sa sačmaricom skrivenom u koljenu (!), a u ovom slučaju ne ide od kilera do kilera, već sjedi i čeka da oni dođu njoj, masakrirajući ih na klasično japanske, živopisne načine – rezanje katanom pod dužini uz fontane krvi, pisanje krvavih poruka po staklu odrezanom šakom, obračun s dekapitiranim tijekom naoružanim pištoljem…

Jeftino i zabavno.

Opasan i bez glave

Opasan i bez glave
Virkanje kroz ventilaciju u trbuhu

Virkanje kroz ventilaciju u trbuhu

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj