Hard Ticket to Hawaii (1987) | Žuti titl

Hard Ticket to Hawaii (1987)

Lansiraj ga, bejbi!

Lansiraj ga, bejbi!

Kako prepoznaš film Andyja Sidarisa? Uvijek vrvi plavušama golih i velikih sisa, neizbježno je prepun vrlo loše glume i grozno izvedenih efekata te jeftinih eksplozija, ali se uvijek jako dobro zabaviš.

Andy je karijeru iza kamera počeo kao redatelj sportskih događanja te je kao pionir razvoja televizije u pedesetima usavršavao sportske prijenose uživo, za što je i višestruko nagrađivan. Kasnije se gospodin Sidaris prebacio ne eksploatacijsku akcijsku kinematografiju u kojoj se etablirao kao onaj koji je imao recept i nos za (ne)ukus videodistributera — bedasti scenarij, playboyeve zečice i pretjerivanje u akcijskim segmentima.

Hard Ticket To Hawaii prototipni je Sidarisov uradak – zečice u ulogama agentica na tajnom zadatku slučajno presretnu distribuciju ukradenih dijamanata na u naslovu spomenutoj američkoj otočnoj državi te se nađu u žestokom obračunu s članovima umrežene zločinačke organizacije. Uz pregršt pretjeranih, ali zato i zabavnih napucavanja, tuče i eksplozija. Sukob zakona i kriminala dodatno zakomplicira i odbjegla (vrlo neelastična) zmijetina. Uz sav arsenal scena za pamćenje poput skejtanja na rukama nasred ceste, svakako posebno treba istaći onu s frizbijem koja je viralni hit i popularna forvarduša. Pravi je to morsko-ljetni ejtiz VHS spektakl idealan za dokolicu pod ovim valom vrućine.

Nasilnim metodama do istine

Nasilnim metodama do istine

Najsmješnija filmska zmija ikada

Najsmješnija filmska zmija ikada

 

 

 

 

 

 

 

Marko
Televizijsko-filmski entuzijast i lovac na višak vremena.

Moglo bi te još zanimati:1 komentar

Komentiraj

Logiraj se preko: