‘Infestation’ (2009) | Žuti titl

‘Infestation’ (2009)

Ku-ku – kukac!
Ku-ku – kukac!

Sve što sada svijetu treba je…

…Sci Fi Channellov film o divovskim kukcima koji napadaju ljude! Yes! Pa već dugo nismo imali jedan iz žanra, morate priznati.

Srećom, ovo je jedan od ponajboljih koje je Sci Fi Channell, kralj niskobudžetne (S)TV debilane, podario u svojoj novijoj povijesti, oldskulerska horor-komedija u kojoj akcija počinje odmah i to borbom frustriranog slackera protiv divovskog žohara, hrušta, što li je već…

Divovski kukci začahurili su sve što hoda gradom, rojevi gigantskih muha teroriziraju sve što se kreće, a skupina preživjelih pruža otpor prokletoj gamadi. U međuvremenu, kukci počinju koristiti ljudska (i pseća) tijela kao svoje kukcolike ratnike…

Naravno, gluma nije uvijek blistava i humor nije uvijek smiješan, ali CGI je radikalno dobar u usporedbi s dosadašnjim produkcijskim standardima, a tulum je u konačnici zagarantiran. Osim ako niste jedan od onih perverznjaka koje ne zabavlja gledati borbu čovjeka i muhe.

Invazija tjelokradica
Invazija tjelokradica
Što, mislili ste da ovog nema?
Što, mislili ste da ovog nema?

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: