‘Flesh For The Beast’ (2003) | Žuti titl

‘Flesh For The Beast’ (2003)

Ekipa stigla
Ekipa stigla

Jedan muškarac slučajno otkida ruku drugom i u očaju trči, ne bi li se spotaknuo i pao glavom direktno u njegovu rasporenu utrobu. Kada je shvatio što mu se dogodilo, povratio je u crijeva!

Dobrodošli u 'Flesh For The Beast', u kojem se sve ovo dogodi u prvih nekoliko minuta!

Terry West je maestro moderne eksploatacije – specijaliziran za niskobudžetne seks horore, 2003. godine snima ovu, vizualno (pa čak i soundom) temeljitu posvetu jeftinoj europskoj soft-porno-hard-gore eksploataciji. Koloriranje i kompletan vizualni identitet filma sliči na ispranu kino kopiju (ni zvuk nije daleko od grindhouse kina) pomiješanu s modernim digitalnim igrarijama, pri čemu jedina boja koja probija jest – crvena.

Izbor za Miss Universe
Izbor za Miss Universe
Uf, loše mi sjela riba za ručak
Uf, loše mi sjela riba za ručak

S razlogom, jer u ovom filmu sve je u skladu s uzorima, od Fulcija do Franca – dakle, neopisivo očajna gluma i priglup scenarij se podrazumijevaju – pa je tako količina gorea itekako pristojna (guljenje kože s lica, kanibalizam, riganje vlastitih crijeva, vađenje tuđih crijeva rukom…), uz pokoju sisu kao izvađenu iz 'Electric Blue'. I sve to u standardno stupidnoj priči o istrazi uklete kuće.

Strašno? Nimalo. Zabavno? Pomalo. Zanimljivo? Totalno.

Kiss my ass
Kiss my ass
Može pusa?
Može pusa?

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj