‘Forest Of Death’ (2007) | Žuti titl

‘Forest Of Death’ (2007)

Shu Qi
Shu Qi

Horor o 'čudesnoj šumi', ravno iz Hong Konga, s jednim osnovnim razlogom za pogledati ga – Shu Qi!

Ne mogu se oteti dojmu da bi 'Forest Of Death' puno bolje napravili Japanci, iako ni ovo nipošto nije loš film. Nije niti nešto pretjerano dobar, čak niti super zabavan ili napet, nedajbože strašan, ali mislim da bi to sve skupa mogao biti u japanskoj 'sporor varijanti'.

Ovako je, kako bih to objasnio, tek ono što ameri zovu 'engejdžing', iliti usiše vas da ga pratite, iako ni sami niste sigurni ima li sadržaja ispod mračnog stila i uvijek lijepog lica Shu Qi, tzv. najseksi žene na svijetu, ovdje u ulozi opake policajke koja istražuje ubojstva i samoubojstva u šumi (što znači da prečesto paradira u odijelu sa zalizanom kosom, umjesto raščupana u seksi haljinama – pih!).

No opet, misterija je OK, potpis Danny Panga (polovice proslavljene braće Pang) je očit i ovo je film na koji nećete pretjerano baciti vrijeme ako ga pogledate, ali taj potez uistinu nije nužan, ako imate pametnijih stvari na lageru.

Uglavnom, 'Forest Of Death' je nešto kao prosječnija i razvučenija epizoda 'Dosjea X'.

Rezati ili ne, pitanje je sad
Rezati ili ne, pitanje je sad
Šumske žrtve
Šumske žrtve

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj