‘Gator Bait 2: Cajun Justice’ (1988) | Žuti titl

‘Gator Bait 2: Cajun Justice’ (1988)

Otmica u tijeku
Otmica u tijeku

Ah, taj predivni svijet redneksploatacije…

Prava gozba za sve lovce na stare i skrivene redneksploatacijske (ili kako bi Ameri rekli: hicksploitation) klasike – priča je to o skupini klasičnih krezubih i pijanih redneka koji, citiram doslovno, 'hoće jebati pičku' pa s tim ciljem izvrše invaziju na vjenčanje stamenog Cajuna i gradske cure, usred močvare Louisiane. Nakon što dobiju (po svojoj) pički od strane muških posjetitelja svadbene gozbe, odluče se regrupirati i izvršiti novi udarac na, naravno, spolni organ seksi djevojke, koja uživa na medenom mjesecu u svijetu aligatora i živog pijeska.

'Gator Bait 2' nastavak je eksploatacijskog klasika iz 1974. (režiran od strane istih autora: Beverly i Ferda Sebastiana), koji nas podsjeća na to što su sve čak i krajem osamdesetih izrodila dva filma, 'Južnjačka utjeha' i 'Deliverance'. I naravno, nakon laganog uvoda, 'Gator Bait 2' brzo postaje pravi, neukroćeni rape & revenge film, s ponižavanjem, zlostavljanjem i silovanjem (ovog puta offscreen), receptom posuđenim na potezu od 'I Spit On Your Grave' do 'Straw Dogs' i drugih rape&revenge/home invasion klasika.

A kao što samo ime žanra kaže, nakon (pokušaja) silovanja kreće osveta pa naša polugola heroina posmica jednu po jednu seljačinu – gliserom, sačmaricom, zmijama otrovnicama… I svi sretni i zadovoljni. Osim redneka, al tako ti je to kad jedeš oposume i gnječiš boce šakama kao da su konzerve.

Lokalni manekeni
Lokalni manekeni
Romantika i noge
Romantika i noge

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj