‘Grizzly Park’ (2008) | Žuti titl

‘Grizzly Park’ (2008)

Da, ovo je dekapitirani vrat
Da, ovo je dekapitirani vrat

Slasher s grizlijem i jednim ljudolikim ubojicom.

Jedan i jedini American World Pictures ponovo dostavlja svoje čari C-produkcije, ovog puta s hrpetinom problematičnih, ali seksi mladih ljudi u američkoj šumi, u kojoj se moraju bojati ne samo golemog grizlija, već i homo sapiensa, serijskog ubojice koji također pomalo sliči na medvjeda! Ako mislite da je ta ideja stupidna, čekajte samo da pogledate cijeli film!

Kako i priliči studiju specijaliziranom za modernu eksploataciju, sve što može poći po krivu po mainstream standardima pošlo je po krivu, a čak i ako film vizualno ne izgleda kao DV dno svojstveno nekim drugim naslovima iz njihova kataloga, ovaj prvijenac momka po imenu Tom Skull ima sve što se očekuje – stravično neuvjerljivi lik White Power mulca koji kao da je sišao s modne revije naci šika; plavušu, brinetu & Azijatkinju; debilno režirane i nimalo krvave scene napada životinja (svega dvije scene s medvjedom!) i neopisivo rastegnutu radnju koje ima taman za popuniti 20, a ne 90 minuta.

Nešto za curice...
Nešto za curice…
... i nešto za dečke
… i nešto za dečke

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj