‘Her Vengeance’ (1988) | Žuti titl

‘Her Vengeance’ (1988)

Cvak!
Cvak!

Rape & revenge osamdesetih, made in Hong Kong.

Voditeljica programa noćnog kluba pokušava smiriti nemirnu, pijanu skupinu muškaraca, ali je oni iz osvete odvedu na groblje, premlate i grupno siluju, istodobno joj paleći kožu upaljačem. Nakon toga, sazna da joj je vagina ispunjena gnojem, jer je pokupila spolnu bolest od svojih napadača, a prijeti joj istrunuće maternice. Šokirana izlazi iz ginekološke ordinacije i dok izbjegava sudar s kamionom, pokupi je auto…

Film s ovakvim zapletom, koji se odvije već u prvih deset minuta, može biti samo klasik Cat III produkcije i da – pravo ludilo tek slijedi! Nakon kratkog smiraja, kreće osveta, uz podršku slijepe sestre i kung fu invalida!

Frajer u invalidskim kolicima pobjedi u barskoj tučnjavi, silovatelji izvode pljačku kombija s novcem uz pomoć banane nabijene u auspuh, a naša heroina započinje rivendž rezanjem uha škarama i davljenjem negativca u automobilu.

Lomljenje lubanje durianom, topljenje lica kiselinom, snimanje pornića, davljenje leša, britve, krampovi i neopisiva završna šora s invalidskim kolicima – sve to iz radionice velikana Simona Nama, čovjeka koji je zaslužan za postojanje drugih klasika, kakvi su 'Story Of Ricky' i 'Erotic Ghost Story'.

Fajt u invalidskim kolicima
Fajt u invalidskim kolicima
Izgleda kao slith mouthed woman, ali to je kosa
Izgleda kao slith mouthed woman, ali to je kosa

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj