‘Horror Stories’ (2012) | Žuti titl

‘Horror Stories’ (2012)

Pogled u budućnost

Pogled u budućnost

Omnibus-plašenje iz Koreje.

U ovoj poplavi horor-omnibusa koja je zadesila Zapad, lijepo je vidjeti i jednu novu kompilaciju kratkih grozljivki s Dalekog istoka – banalno nazvan ‘Horror Stories’, film stiže iz Južne Koreje i ima jednako banalnu podlogu koja veže kratke priče (kiler uhvati djevojku i prijeti da će je iskasapiti ako mu ne ispriča nešto dovoljno strašno da bi mogao zaspati – WTF??), a one su, srećom, individualno gledano uglavnom bolje od općeg dojma.

Ne uvijek i ne cijele – prva, home invasion saga s klincima kao žrtvama, počinje sjajno, no postane blesava cimalica s duhovima kakvi su prestali plašiti još negdje 2005.; druga bi bila briljantan triler o ubojici u avionu… zapravo, jest sjajan i zabavan triler, koji ima posve nepotrebne (srećom i ne pretjerano često forsirane) scene ‘strave’ s krvavom ženom i dugom crnom kosom. Preostale dvije priče su sjajno poremećena obiteljska zavjera (skoro pa bez duhova) i – zar ste mislili da će proći bez njih – grand finale sa zombijima.

Solidnih skoro-pa-dva sata zabave.

Ljubavnici

Ljubavnici

Strah

Strah

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj