‘In The Line Of Duty 4’ (1989) | Žuti titl

‘In The Line Of Duty 4’ (1989)

Cynthia pleše balet
Cynthia pleše balet

Jedan od najbolji akcijskih HK filmova osamdesetih.

Neki ljudi termin non stop akcija shvate toliko doslovno da on preraste u 'živčano' – u ovom slučaju, u onom pozitivnom smislu te riječi. Radnja je, kakva je da je (detektivi, narko mafija i CIA), ovdje sekundarna, jer vas poput manijaka iz grma svako malo zaskoči brutalna akcija, manje-više klasičnog kung fu kontakta, ali i s lijepim dodirom pucnjave i jurnjave. Baš onako, po propisu.

Cynthia Khan se šora do iznemoglosti, mladi Donnie Yen također razvaljuje, a o tome kakve se sve granice kaskaderskih ludosti ovdje pomiču ne treba ni govoriti. Još uvijek mi nisu jasna neka višenja i padanja – posebno ako znamo da je ovo era bez CGI-ja i pretjerane uporabe žica!

Uz sve to, imate prilike uživati u nunčakama od francuskih ključeva, borbi macolom i lopatom na kroserima te zapadnjaku koji liči na Vin Diesela, bori se u šoferskim rukavicama, a glasa kao čimpanza pred parenje. 100 % zabava.

Rejbanice i vješala
Rejbanice i vješala
I malo homoerotike...
I malo homoerotike…

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj