‘Killer Movie’ (2008) | Žuti titl

‘Killer Movie’ (2008)

Lovac i žrtva
Lovac i žrtva

Opet?

Još jedna TV satira u kojoj snimanje reality showa postane horor film? Dokle više? Ta nismo li koncept 'reality televizija polazi po zlu' već vidjeli puno puta, u 'Wrong Turn 2', '13 Beloved', 'Slashers', 'The Condemned'… No nikad nije dosta ako je dobro. A mogao je ovo biti dobar polukomični slasher, sa zgodnim kokama i maskiranim ubojicom u kombinezonu. Bez previše mudrosti, ali problem je što se trudi biti mudrijim nego što jest.

Priča ide ovako nekako – TV ekipa snima reality sa srednjoškolskim hokejaškim timom i skupinom seksi čirlidrsica, negdje u američkoj pripizdini. Pa ih netko počne po redu ubijati…

U svojoj satiri na reality TV, 'Killer Movie' bi trebao biti u prednosti nad ostalima, obzirom da ga je režirao Jeff Fisher, čovjek koji stoji iza nekih od najozloglašenijih reality serijala, kao što su 'The Real Life' (poznat i kao 'show koji je uništio MTV') i 'The Simple Life' (poznat kao 'show koji je stvorio Paris Hilton'). Ali nije. Malo previše izgleda kao TV film. Jer ni u horor elementu nije najluđi; većina gorea odlazi offscreen. A to se ne radi! Promašaj.

Ima pokoja dobra minuta...
Ima pokoja dobra minuta…
Nije ljudsko meso, ne...
Nije ljudsko meso, ne…

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj