‘Long Pigs’ (2007) | Žuti titl

‘Long Pigs’ (2007)

Karapandža u akciji

Karapandža u akciji

Gastroseksualni mockumentary.

Od ‘Man Bites Dog’ do ‘Behind The Mask’, lažni dokumentarci u kojima filmaši prate ubojice na zadatku nikada nisu bili sranje pa nema razloga da Chris Power i Nathan Hynes, sa svojim doprinosom žanru nazvanim ‘Long Pigs’, započnu loš trend unutar generalno sjajnog recepta.

Sve je manje-više na visini zadatka, od glavne glume preko fine vožnje scenarija kroz dramu, gore i komediju do nevjerojatnih specijalni efekata/maske iliti scena tranširanja ljudskog mesa, za koje je zadužen Chris Bridges, koji je radio na svemu od remakea ‘Dawn Of The Dead’ do ‘300’.

No o čemu je riječ?

Anthony McAllister je serijski ubojica i ljudožder. Dva mlada snimatelja prate njegov život bez cenzure, postajući tako suučesnicima u zločinu, a sve to ispresijecano je izjavama policije, psihologa i ‘rantovima’ tipičnog američkog radijskog DJ-a. Rezultat? Pametan, zabavan i više nego solidan, iako nepravedno nepoznat dio scene lažnih dokumentaraca.

Pa dok nacija zuri u ‘Masterchefa’, vi bacite oko na ovaj kulinarski spektakl.

 Ljudetina, svinjetina, hu kers?

Ljudetina, svinjetina, hu kers?

Prije satare, dobro je upotrijebiti pištolj

Prije satare, dobro je upotrijebiti pištolj

 

 

 

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj