‘Mutant Girls Squad’ (2010) | Žuti titl

‘Mutant Girls Squad’ (2010)

One dolaze!

One dolaze!

Spektakl.

Noboru Iguchi! Yoshihiro Nishimura! Tak Sakaguchi! Dvojac koji nam je donio ‘Machine Girl’, ‘Tokyo Gore Police’, ‘RoboGeisha’ i ‘Vampire Girl VS Frankenstein Girl’ režiraju zajedno s majstorom kojeg znamo iz ‘Versus’ i ‘Battlefield Baseball’, a koji je valjda poslužio u kreiranju fajterskog dijela ero guro teatra, novog komada beskonačnog ludila koje možda čak i nadmašuje sve što je ova ekipa ikada snimila.

Hoće li nam dopizditi prskalice i morbidne ideje, ima li naznaka da bi uskoro mogli dići ruke od produkcije koja bi mogla upasti u zamku repliciranja vlastitih ideja? Tko zna, neki usputni prolaznici od ovakvih su stvari možda već i odustali. Ali mi, ero guro fanatici, ljudi s rafiniranim smislom za humor uvijek ćemo znati cijeniti djevojku s motorkom izbijenom iz anusa, a koja završava nabodena na oštricama mača prijateljice kojoj katane izlaze iz sisa. Posebno kad je sve tako savršeno razigrano!

‘Mutant Girls Squad’ su daljnja razrada ideja o mutantima u sukobu s homo sapiensima, svojevrsni japanski ‘X-Men’, po receptu ero guro ultragore zajebancije. Ono što u konačnici dobivamo jest novi unikat koji riječi mogu teško opisati. Stoga poklonite si za blagdanske dane ovaj film, pravi komad obiteljske zabave za zajedničko raspletanje crijeva ispod lampica.

Dovraga!

Dovraga!

Ne pitajte...

Ne pitajte…

 

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj