‘My Name Is Bruce’ (2007) | Žuti titl

‘My Name Is Bruce’ (2007)

Bruce u trenucima opuštanja
Bruce u trenucima opuštanja

You don't like Bruce – you walk!

Kad o tebi i s tobom snime ovakav tip filma, onda znaš da si legenda, makar ga dobio priliku i sam režirati. Posebno ako dobiješ takvu priliku. U sličnim situacijama alternativne, paralelne stvarnosti prenesene na film već su se (s)našli John Malkovich i (odnedavno) Van Damme, a sada je i Bruce Campbell dobio priliku obaviti razuzdanu destrukciju svog lika i djela.

A gospon Campbell pristaje itekako se poigrati s iživljavanjem na konceptu anti-junaka – on je ovdje arogantni glumac s karijerom na rubu provalije, zaglavljen u nastavcima B-debilana poput 'Cave Alien 2' i filmovima s Matthewom Perryjem. I ne samo to – pije tuđu pišalinu, šuta invalide, izlazi u striptiz barove, vara ženu, pijan hrani psa alkoholom, živi u prikolici, ubija nevine očeve i djeci krade bicikle! I takvog ga tinejdžer opsjednut njegovim likom i djelom otima ne bi li pomogao ubiti oživjelog kineskog demona (zapravo Guan Yua, boga rata) u napadu na glave njegovih sugrađana, uvjeren da je pravi Bruce isti onaj Bruce koji je bio Ash u 'Evil Dead'. Ali avaj – pravi Bruce ne želi koristiti čak ni motorku, jer mu je preteška!

Gej redneci, sječa glava, seksi MILF-ača, predobra country tema i Bruce, luđi nego ikada – vrhunska zabava za prave fanove.

Kung fu brkovi i brada su zakon
Kung fu brkovi i brada su zakon
Žeđ ne bira sredstva
Žeđ ne bira sredstva

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj