‘Naked Soldier’ (2012) | Žuti titl

‘Naked Soldier’ (2012)

Samo Hung i nitko više!Sammo Hung protiv Charliejevih vragova.

Najnoviji naslov u čuvenom HK ‘Naked’ serijalu možda se zove kao gay pornić, ali oni koji poznaju franšizu (‘Naked Killer’ i ‘Naked Weapon’) znaju što mogu očekivati – manekenke koje paradiraju kao akcijske ikone (Jennifer Tse čak izgleda kao nova Maggie Q!), a sve to u loncu akcije, komedije i klasične debilane. S time da je ‘Naked Soldier’ posebno namijenjen 12-godišnjacima, unatoč visokoj razini nasilja i krvi, prije svega jer funkcionira kao crtić čija je priča toliko banalna da se ponekad doima parodijom. Neću ni spominjati gomilu nelogičnosti i scene nabacane kao lopatom, jedna na drugu.

Ovog puta, Sammo je policajac kojem zla gospodarica kriminalnog odreda ispunjenog opakim ženskim ubojicama u seksi večernjim haljinama, generalno specijaliziranim za seks i nasilje (upravo tim redom), ubiju ženu i rodbinu, a usto i otmu dijete pa čak 15 godina kasnije, iako ne izgleda ništa stariji nego u prvoj sceni, kreće u potragu i konačno rješavanje pizdarija.

Rezultat je infantilan, razbacan i šlampav, ali krcat zabavnim kung fuom – a toga nikad dosta!

Seksi s pištoljem

Udarna trojka

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj