‘Never Surrender’ (2009) | Žuti titl

‘Never Surrender’ (2009)

Živjeli steroidi
Živjeli steroidi

Borba za preživljavanje i – pičetinu!

Cijeli taj trend novih MMA filmova, koji se tek počinje oblikovati neviđenom ekspanzijom UFC-a, jest ekstenzija svih 'Kickboxera' i cage-fighting filmova osamdesetih i devedesetih, no ovog puta filmski inspirirani spektakli počinju inspirirati sami sebe. Doduše, još čekamo da snime dobar MMA film – tinejdžerski 'Never Back Down' je bio loš, ali nije bio očajan, a ovaj je debelo u toj etiketi.

Zanimljivo je to kako je 'Never Surrender' upregnuo neke od najpopularnijih i najboljih UFC boraca današnjice – pojavljuju se tu BJ Penn, Rampage Jackson, Georges St. Pierre, Anderson Silva… O da, prošla su vremena kad je za 'uspjeh' bila dovoljna jedna zvijezda, poput Cikatića u neboderu ili Cro Copa u japanskim videotekama; sad ih se u jedan film nabije čitava vojska!

Rezultat? Prilično urnebesan. Priča je to o šampionu (Hector Echavarria) koji se uplete u – pa naravno! – ilegalne, underground MMA borbe u kavezu, gdje za nagradu, osim slave i preživljavanja, dobije ženu po izboru, s menija. Red seksa, red borbi, red seksa, red… Izgleda kao porno Bore Lee s boljom kamerom, ali barem ima bolje borbe. I žemske.

Ako može Žan Van Deklam, mogu i ja!
Ako može Žan Van Deklam, mogu i ja!
Izbor s menija
Izbor s menija

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj