‘Nude Nuns With Big Guns’ (2010) | Žuti titl

‘Nude Nuns With Big Guns’ (2010)

Karamba!

Karamba!

Eksploatacija nansploatacije.

Gole časne sestre, narkotrafiking, bajkeri, pustinja i prašnjavi striptiz barovi – još jedan been there, done that eksploatacijski C-film, snimljen lijevom nogom i sa svim autorskim i zanatskim nedostacima filmova o čiju se tradiciju oslanja, iako je u osnovi riječ o dodatnoj razradi trenda probuđenog s ‘Machete’, samo za tržište krajnje jeftinjave.

‘Nude Nuns With Big Guns’ je, da se razumijemo, po svim kriterijima loš film. Ali već sam naslov garantira buđenje znatiželje, kao što pravo grindhouse iskustvo i treba činiti. No hoće li se prakticiranje iste te znatiželje barem malo isplatiti?

Ma koliko razvučen bio i često iritantan zbog tragično loše glume, redatelj Joseph Guzman ipak jest fanboy koji razumije žanr, a iako je njegov prvijenac ‘Run! Bitch Run!’ ipak bolji, ova saga o zlostavljanju i osveti dostavlja ono što naslov garantira: veliku količinu sisa i pištolja. I golih, lezbijski orijentiranih časnih sestara. Pa ako vam je to dovoljno…

Pingvini i droce

Pingvini i droce

Prosječan dan u birtiji

Prosječan dan u birtiji

 

 

 

 

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj