‘One Eyed Monster’ (2009) | Žuti titl

‘One Eyed Monster’ (2009)

Ud je lud!
Ud je lud!

Ron Jeremy i njegov ubojiti pimpek.

Doduše, Ron (koji glumi samog sebe) ovdje je sve skupa dvadesetak minuta pred kamerama, tj. onog trena kad ga napadnu svemirci, uđu u njegov penis i riješe se ovisnosti uda o tijelu, gospon Jeremy završi pod snijegom, a ostatak filma prati skupinu glumaca na setu pornića, koju terorizira njegova oživjela kita.

Nažalost, sjajnoj premisi unatoč, ovo je još jedno eksploatacijsko razočaranje, seks-horor-komedija bez seksa, horora i komedije, još jedan pucanj u prazno u kojem nema gotovo ničega – sve je offscreen, a 'One Eyed Monster' u konačnici ispada debilni talkie movie u kojem šaka kvazi-glumaca pokušava biti duhovita sat i pol. Malo krvi i konačno ukazanje kiler-penisa na kraju ne nadoknađuje bačeno vrijeme u prve dvije trećine…

Recimo to ovako – na ljestvici zabavnosti dajem mu 4 od 10. Svakako je bolje da si pogledate normalan pornić umjesto ovog. Ili 'Bad Biology'.

Jedina scena golotinje u cijelom filmu
Jedina scena golotinje u cijelom filmu
Udavi me Ronova kita!
Udavi me Ronova kita!

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:



Komentiraj