‘The Loved Ones’ (2009) | Žuti titl

‘The Loved Ones’ (2009)

Stižem!

Stižem!

Australski tinejdžerski ‘Teksaški masakr’!

Dobro, ne baš, ali jest tinejdžerski i jest utemeljen na klasičnom konceptu psihopatske, sadističke incestuozne obitelji koja ugrožava zdravlje i boljitak… pa, ne baš pretjerano psihički zdravih likova, poput našeg glavnog klinca kojem pubertet samo pogoršava teret krivnje za smrt vlastitog oca u prometnoj nesreći, ali je u usporedbi sa svojim mučiteljima svakako utjelovljenje normalnog.

Tog klinca, dugokosog heavy metal švalera, otimaju ljubomorna djevojka i njezin otac pa on postaje zarobljenikom iživljavanja, kanibalizma, mučenja i sipanja vruće vode na mozak kroz borerom izbušenu lubanju.

Odlični mladi glumci i zabavni prikazi tinejdžerskog seksa, droge i rock and rolla čine ovo standardno dobro upakiranom zabavom s naklonom starim danima teen horora za tzv. alternativniju publiku, a količina ludila, još više u psihološkoj nego u goretastičnoj sferi, približava ‘The Loved Ones’ jednom od boljih naslova unutar svijeta i dalje neumornih torture varijacija.

Obiteljska zabava

Obiteljska zabava

Densing in d blad

Densing in d blad

 


Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: