‘Kung Fu Fighter’ (2007) | Žuti titl

‘Kung Fu Fighter’ (2007)

Snaga štapa

Snaga štapa

Retro kung fu komedija s nedovoljno kung fua. I komedije.


Kompletna postava ‘Shaolin Soccera’ i ‘Kung Fu Hustlea’ snimila je svoj vlastiti film, bez glavne zvijezde – Stephena Chowa, jednog od najvećih azijskih komičara svih vremena.

Odsustvo mastera itekako se primijeti, jer da bi ovo bila poštena akcijska komedija kakvom se voli predstavljati, osim dobrih koreografija (ima ih, ali ne koliko bi očekivali, a uglavnom su oldskulerske i spore) valjalo bi imati i ponešto opakijeg humora. I manje žvake, sapuničastih komadina i praznog hoda.

Radnja je smještena u Šangaju tridesetih, a pratimo mladog kung fu majstora koji je od oca naslijedio nadljudsku snagu i njegovog debelog prijatelja kockara. Tu su negdje i trijade te ljubav prema pjevačici…

Relativno gledljivo, ali da se iz ovog filma koji traje sat i pol izbaci sav nepotrebni višak i ostavi ono najzabavnije, dobili bi dužinu prosječnog sitkoma. Srećom, maratonski fajnal fajt je zakon.

Snaga mitraljeza

Snaga mitraljeza
Snaga šake

Snaga šake

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj