‘Miami Vice: Brother’s Keeper’ (1984.) | Žuti titl

‘Miami Vice: Brother’s Keeper’ (1984.)

ImageOn ima brodić, aligatora na LSD-u, bivšu ženu, šestogodišnje dijete, ljubavne probleme s kolegicom na poslu i pokojnog partnera. On ima pokojnog brata i čvrstu želju za osvetom.

‘On’ je, naravno, Sonny Crockett (Don Johnson), a ‘on’ Ricardo Tubbs (Philip Michael Thomas), neprijatelj im je zajednički (nezaboravni Calderone sa zlatnim zubom), a pilot za ‘Miami Vice’, sat i pol dugi krimić iz ’84., toliko dobar da vam se smrznu noge u mokasinama.

‘Miami Vice’ se prikazivao u 138 zemalja u svijetu, a današnja klinčadija uistinu bi morala sjesti i odgledati zašto, kao što bi se i stara trulež odrasla na ovoj divnoj seriji, koja je startala upravo cjelovečernjim TV filmom ‘Brother’s Keeper’, morala sezonski podsjećati na dane ‘MTV policajaca’.

Nakon gledanja, svakako preporučam i ogledavanje dokumentarca ‘High Chaparall with Philip Michael Thomas’, za potpuniju sliku. U njemu, dva Šveđana 2003. godine posjećuju Thomasa u njegovom domu u Hollywoodu te provode nekoliko dana s ikonom, koja je u međuvremenu postala vegetarijanac ‘u kreativnom modu’. Ne pije alkohol, makrobiotičar je, gleda samo krsćanske propovjednike na TV-u i pjeva nevjerojatne dječje pjesme. To treba vidjeti da bi se vjerovalo.

ImageImage

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj