‘My Horny Girlfriend’ (2003) | Žuti titl

‘My Horny Girlfriend’ (2003)

'Di je tu rec?'
‘Di je tu rec?’

Sise i urnebes!

Jedan od duhovitijih Cat III filmova koje sam gledao, amaterska DV katastrofa koja će nasmijati svakog rafiniranog ljubitelja totalnih promašaja, a koja pokušava u klasičnom seksploatacijskom paketu prodati priču začinjenu komedijom i sadržajem u kojem niti jedna sekunda ne uspijeva imati smisla. No, svi znamo da su 'pornići' s pričom upravo oni koje je najzabavnije gledati u društvu!

'My Horny Girlfriend' ima Cat III etiketu prvenstveno zbog seksa, a kao primjer soft pornjave u kojoj ništa ne šljaka pa tako ni same kvazierotske scene, predstavalja istinsku zabavu za sve lovce na 'umne' filmove o djevojkama koje žele biti spasiteljice na plaži, a u međuvremenu se ševe međusobno i sa svojim instruktorima.

Uz smijeh koji će vam priuštiti katastrofalne greške, debilni soundtrack, antierotska erotika i briljantno apsurdni dijalozi, 'My Horny Girlfriend' ima još razloga da ga se pogleda, a on se zove Grace Lam. Ovo je jedan od dostupnijih naslova slavne djevojke, velike Cat III zvijezde koja se devedesetih natjecala za Miss Hong Konga, dok joj karijera nije krenula ovakvim putem. U ovom filmu (navodnom oproštaju od žanra) prvi put u povijesti ne nosi gaćice dok se trlja u jednoj sceni simuliranog seksa! Pa eto, educirajte se, filmske kulture radi, khm…

Grace, glavom i... ovaj...
Grace, glavom i… ovaj…
Najpopularnije bradavice Hong Konga. Skoro pa.
Najpopularnije bradavice Hong Konga. Skoro pa.

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: