‘Naked Weapon’ (2002) | Žuti titl

‘Naked Weapon’ (2002)

ImageGrrrl power! Horde djevojaka kao sišlih sa stranica modnih magazina u okrutnom pohodu na međusobne, ali i glave muškaraca!

Dušu dalo za kakvo dobro putovanje autobusom na more, ‘Naked Weapon’ je pravi, hard core video akcić, moderni komad hongkongške akcijske eksploatacije prepun manekenki koje se bore kao Đeki Čen, u kavezima, na plažama, u hotelima i skladištima…

Priča je tako dražesna – mlade curice proslavljene sportskim postignućima redom nestaju sa svih dijelova svijeta te završavaju otete u rukama Madame M, koja ih odgaja kao profesionalne ubojice/prostitutke, vične ne samo svakom obliku borbe i egzekucije, već i dobrom vinu, odjeći i manirima življenja u high life krugovima. Jedna od njih je i Charlene, standardno predivna Maggie Q (eto, ovih dana dogurala je i do ‘Mission Impossible III’), u koju se zaljubi policajac zvan Jack Chen, mladi Daniel Wu, još jedan maneken kojem je gluma krenula od ruke tek nešto kasnije (oduševili smo se s ‘One Night In Mongkok’, ovdje je očajan).

Devedeset minuta čiste zabave; bazuka, eksplozija, matriksolike borbe okvirima uramljenih slika, komadanja kralježnica, rezanja grkljana štiklom i stakalcima sunčanih naočala, sjekira, sablji, grozomorne glume, idiotskih dijaloga, golih sisa, savršenih oznojenih tijela u slow motionu… Svega, ljudi, svega.

ImageImage

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj