Home Arhiva ‘New Kids Nitro’ (2011)

‘New Kids Nitro’ (2011)

‘New Kids Nitro’ (2011)
1
0

Povratak otpisanih
Povratak otpisanih
New Kids vs zombiji!

Maaskantje je najebalo kao Kazahstan od Borata – nizozemsko selo iz kojeg dolaze likovi potencijalno najuvredljivije komedije svih vremena postalo je slavno/ozloglašeno već nakon skečeva na Comedy Centralu (btw, zastava Maaskantjea izgleda kao hrvatski grb!), a ovaj film samo će mu zacementirati status Meke antijunaka suvremene filmske povijesti – ‘New Kids Nitro’ nastavlja tamo gdje je stao ‘New Kids Tubro’ te diže stvari na novu, urnebensiju, šokantniju i suludiju razinu.

Ovog puta, ne samo da smo dobili miks ‘Brzih i žestokih’ i zombi horora, već i budžet koji je donio veće eksplozije, lude jurnjave i gore masovke, iako je u osnovi riječ o ‘još istoga’ – a sam film već će vam u prvoj sceni reći što misli o onima koji smatraju da je to nešto loše.

Teško je išta suvislo reći, a da se ne spojla užitak upijanja simpatično vezanih fragmenata skeč komedije. Oni koji su gledali prvi, znaju da ne smiju propustiti drugi, a oni koji tek počinju… Oprez. Ovo nije za svakoga. Ali za one za koje jest, podsjetnik da nanosi bol. Od smijanja.

Prokleti vampiri!
Prokleti vampiri!
Nudizam je u modi
Nudizam je u modi

(1)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT