‘Nurse 3D’ (2013) | Žuti titl

‘Nurse 3D’ (2013)

Teške boje

Teške boje

Medicina s Paz de la Huertom i puno krvavih skalpela.

Sa soundtrackom između Tima Burtona i komedije, vizualnom poetikom između full frontal golotinje i gorea te s mješavinom seksploatacije, slashera i noirea, ‘Nurse 3D’ je jedan uistinu čudan miks – nimalo originalan na razini priče i motiva, ali svakako miks kakav dugo nismo dobili. Posebno ne u ovakvom omjeru. Naravno da film vjerojatno ne bi ni našao poštenu publiku da u njemu glavnu ulogu ne igra čuvena glumica Hallmark melodrama i čedna zvijezda dječjih animiranih filmova Paz de la Huerta.

Čije je međunožje ovdje propisno servirano. Da bude jasno zašto su joj dali posao – dama glumi seksualnu predatoricu u doslovnom smislu tog pojma; kao lezbijka, postaje opsjednuta zgodnom mladom plavokosom medicinskom sestrom, kolegicom koja dolazi u njezinu bolnicu, a usto je i serijski ubojica specijaliziran za ubijanje muškaraca spremnih zbog napaljenosti riskirati moral, brak, ugodnu radnu atmosferu…

Iako je, iskreno, promotivni plakat na kojem Paz jaše golemu injekciju bolji od cijelog filma, ovaj jeftini, ali zanatski solidno odrađeni komad old school trilera upravo je ono što treba biti – jebeno zabavna vožnja kroz sise i krv. A što biste vi? Lesija?

Vulva na vulvu

Vulva na vulvu

Ijuju, sise!

Ijuju, sise!

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj