head-bg-1crank.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Tokyo Gore Police' (2008)

Odlazi cirkus...
Odlazi cirkus...
Čista poezija.

Kad vas netko pita što je to ero guro nansensu u 21. stoljeću, pustite mu ovaj enciklopedijski primjerak seksa, nasilja i humora iz radionice majstora iza efekata za 'The Machine Girl', a koji su ovog puta nadmašili same sebe.

'Tokyo Gore Police' je urnebesna društvena satira, koncipirana kao kompilacija spotovskih ero guro vinjeta, povezanih pričom o distopijskom Japanu u kojem je policija privatizirana, izgleda kao odred samuraja, a zakone provodi sadistički se iživljavajući nad kriminalcima. Na meti su im i tzv. inženjeri, mutanti koji ozljede pretvaraju u oružje, a u centru pažnje je policajka Ryuka (glumi ju Eihi Shiina iz 'Audicije'), naoružana katanom i jako vješta u njezinom rabljenju.

Zalij, da se ne osuši
Zalij, da se ne osuši
Seksi?
Seksi?


Gorefest je uistinu fascinantan, s fantastičnim pretjerivanjem pri korištenju prskalica za travnjak, no još luđe od samog non-stop komadanja su ideje koje uspijevaju nadmašiti većinu stvari koje ste ikada vidjeli: motorna pila koja iskače iz ruke i reže glave; žena bez ruku i nogu koja sa sado-mazo maskom na glavi poput psa na lancu hoda četveronoške na batrljcima, služeći kao seks-igračka šefu policije; klub u kojem nastupaju žena s penisom umjesto nosa i okom u ustima, žena–puž s puževim kućicama umjesto bradavica i očima u epruvetama zabijenima u glavu te žena-stolac bez glave, koja piša u usta oduševljene publike; penis-top; štrcanje kiseline iz bradavica; divovski railgun koji ispaljuje rafal odrezanih šaka i letenje na mlazovima vlastite krvi.

I to nije sve! Tu su satiričke reklame koje prodaju rezače za tinejdžersko samoranjavanje i pozivaju na zaustavljanje harakirija na radnom mjestu, kao i patuljak Mame Yamada, Tak Sakaguchi ('Versus') te Sion Sono u gostima ispred kamere. I odličan soundtrack. Ovo je ultimativni, dvosatni ero guro spektakl, kronenbergovski body-horor na tipični japanski nansensu način, ili drugim riječima – savršena obiteljska projekcija za Božić i Novu godinu.

Prosječan dan za komunalac
Prosječan dan za komunalac
Ajfelov toranj
Ajfelov toranj

Image



Facebook komentari
Komentari (6)add comment

sandi mance said:

...
ovo se cekalo...
23.12.2008. u 23:28 h

bakamile said:

...
Prezakon! "reklama" s policajcima i klincima kako igraju "nogomet" ili bolje "glavomet" me tako lijepo nasmijala. Uz machine girl, oneechambaru i competitive swimmers definitivno (po meni) najbolji j-gorefest godine.

btw. jel tko osim mene gledao oneechambaru? ja bi taj film gledao i bez zombija i gore jer glumi nakamura chise :)
24.12.2008. u 16:45 h

Aryx said:

...
uuu , ovo se obavezno gleda za bozic 8)
24.12.2008. u 20:41 h

Gorilla Gringo said:

...
bome sam svakakvih grdih filmova pogledao u životu, al ovo je najkrvavija i najbrutalnija ekstravaganza koju sam do sada gledao... nek mi kažu malo veći znalci: da li je ovo najkrvaviji film u povijesti? jer koliko god krvavi filmovi bili, ovdje svakih 10 minuta barem jednom teku doslovno potoci krvi :) ona scena u klubu, sa svim onim freakovima.. samo i jedino u japanskom stanju uma :D uglavnom, definitivno božićni film za obitelj :D
27.12.2008. u 00:53 h

Velimir said:

...
"jel tko osim mene gledao oneechambaru?"

nikak oda sjednem i pogledam, ali budem u 2009...

"da li je ovo najkrvaviji film u povijesti?"

ako brojimo u litrama, svakako da. :) ali ovdje je uz potoke krvi dolazi i humor tako da ga ne bih svrstao u klasične 'krvave i brutalne' filmove.
28.12.2008. u 20:03 h

Makotoichi said:

...
Veličanstveno..!!!
machine girl je niš prema ovom krvavom ludilu...
kakva spektakularna divota.. kakva lepeza grotesknih likova...
moj favorit je žena-ralje premda ni Ona koja hoda na batrljcima nije loša...
s nestrpljenjem očekujem nastavak..
06.06.2009. u 21:33 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.